Longhua miluan Pameran Polyurethane Cina ka-18

28-30 Juli Pameran Internasional 18 Cina ngeunaan Poliurétana (PU Cina 2021 / UTECH Asia) dina Paméran Nasional sareng Pusat Konvénsi (Shanghai), janten hasil anu suksés.

PU Cina / UTECH Asia nawiskeun spesialis bahan poliuretan kasempetan sampurna pikeun ningali kamajuan global pang anyarna dina téknologi poliuretan kalebet sadaya produk, formulasi, mesin sareng alat-alat pangénggalna. Acara ieu ditarik tina rupa-rupa propésional poliuretan ngalambangkeun seueur industri anu ngabarukeun sareng poliuretan.

667ab3e413fd5b304ba44abd1db97c6
6c4d13ee021f33cbb1124b8357d41b9

SHANDONG LONGHUA NEW MATERIAL CO., LTD disiapkeun sacara saksama, kalayan téknologi anu luhung, performa tinggi; séri produk poliér polétér sareng polimér polimér merek sakali deui janten sorotan utama dina industri anu sami. Karajinan akalna sareng indéks akurasi presisi tina matéri, parantos narik seueur pangusaha domestik sareng asing anu ngariung nonton sareng konsultasi pikeun ngabahas. Seueur Pembeli nyandak masalah téknis anu aya dina ngolah adegan, saatos insinyur kualitas luhur LONGHUA, bimbingan téknis sareng optimalisasi prosés, sajumlah kapuasan pelanggan anu hébat, situs na ngahontal tujuan pameseran.

Mangrupikeun wisata panén. Ku paméran éta, puluhan perusahaan sareng individu tetep kontak sareng LONGHUA, sareng kami ogé nyandak seueur naséhat ti pangguna akhir sareng dealer anu teu pati berharga.

SHANDONG LONGHUA NEW MATERIAL CO., LTD dina industri Polyurethane dina taun-taun ayeuna parantos ngembangkeun jangka panjang sareng kasuksésan; aya warisan mérek tangtu, pamekaran sora. Kalayan kamampuan anu hadé pikeun masarkeun kaparigelan, urang ngagaduhan dina bidang produk persiapan bahan baku padet dina posisi penting. Sanaos kitu, tapi kami ogé terang yén "jauh pisan. Kami ogé bakal terus ningkatkeun sistem manajemen, pikeun ngagancangkeun prosés mérek LONGHUA, nyanghareupan rasional kana paménta pasar, ngajantenkeun langkung seueur kualitas jasa pikeun palanggan sareng réréncangan.

Hayu urang pendak dina Pameran Polyurethane Cina ka 19 taun payun!

3c2196dbe5a047b19a1509986bb582c
3784c02151b8f3c3081d9b9501506c0
e782d9f1e590b66cfbfd1798b8b3ddb

Pos waktos: Aug-23-2021