Tentang Kami

Shandong Longhua New Materials Co., Ltd.

mangrupikeun produsen poliésol polétés profesional ti saprak Maret 2011. Tempatna di No. 289 Weigao Road, Zona Pangwangunan Ékonomi Gaoqing, Kota Zibo, propinsi Shandong, Cina. Produk utami nyaéta poli poléter, polimér polimér anu tiasa dilarapkeun dina busa fleksibel, korsi mobil, palapis, perekat, sealant sareng elastomer. Kapasitas produksi nyaéta 360,000 métrik ton per taun.
Polimér pololér mangrupikeun produk jual anu pangsaéna di pabrik, Longhua sacara mandiri ngembangkeun téknologi produksi propriétari produk ieu, Kualitas produk parantos ngahontal téknologi canggih di dunya. Low VOC, warna super bodas sareng viskositas rendah. Maka, produkna henteu ngan ukur populér di pasar domestik Cina tapi ogé di mancanagara sareng ditaksir pisan ku konsumén. Output polimér polimér Longhua aya di payuneun pabrik anu sami di Cina. Ti taun 2021, poli poléter kalayan aplikasi KASUS bakal janten salah sahiji siri produk kalapa perusahaan anu anyar.

Longhua ngagaduhan sertifikasi ISO 9 0 0 1, 1 4 0 0 1 sareng 4 5 0 0 1. Sareng ngekspor kargo ka sakumna dunya sapertos Amérika, Amérika Kidul, Asia Wétan Kidul, Wétan Tengah, Afrika sareng Éropa. Longhua mangrupikeun perusahaan anu gancang berkembang. Éta nyetél cabang Qingdao sareng Shanghai sareng ngabagéakeun babaturan ti sakumna dunya pikeun nganjang sareng komunikasi.

Ngeunaan Sejarah Longhua

Dina taun 2018, perusahaan énggal dilebetkeun kana produksi lini produksi polietér high-end disorot kagunaanana dina téknologi prosés, kualitas produk, kontrol biaya, sareng sajabana, sareng penjualan di bumi sareng luar negeri terus ningkat sacara signifikan.

Dugi ka akhir taun 2019, total aset Perusahaan dolar AS $ 114 juta, aset bersih tina dolar AS $ 100 juta, sareng pendapatan penjualan taunan dolar AS 350, produksi polimér polimér perusahaan sareng volume penjualan dijumlahkeun diantara anu luhur di nagara éta.

Garis produksi poliés tingkat luhur perusahaan mangrupikeun alat produksi anu ngagaduhan hak cipta intelektual anu lengkep. Alat éta nyoko kana jalur prosés produksi anu teras-terasan. Efisiensi prosés ningkat pisan, biaya produksi langkung handap tibatan alat lami, tingkat konvérsi monomer ningkat, kualitas produk stabil, sareng ngagaduhan monomer low. Fitur résidu, bau handap, low VOC sareng viskositas rendah. Dina waktos anu sasarengan, operasi alatna low-carbon sareng ramah lingkungan, sareng henteu aya tilu limbah anu dihasilkeun. Téknologi prosés konci henteu kedah ngaleungitkeun metode agén mindahkeun ranté pikeun ngahasilkeun POP anu pangpayunna di Cina, ngeusian lolongkrang domestik, indéks produk na tingkat tinggi di industri, sareng éta tiasa bersaing sareng produk asing anu sami. Dipeunteun salaku Inovasi Brand Shandong Enterprise 2018 ku Asosiasi Evaluasi Kualitas Shandong. Hasil anu saé ngamajukeun kamajuan polimér polimér domestik.

DJI_0074
_MG_0161
_MG_0225
_MG_0183

Parusahaan parantos teras-terasan nuturkeun prinsip perusahaan "berbasis integritas, kerjasama win-win", nyokong semangat perusahaan "salamet berorientasi kualitas, manajemén ilmiah kanggo kauntungan, kerjasama integritas pikeun ngalegaan pasar, inovasi téknologi sareng pamekaran" , sareng taat kana "kualitas produk anu stabil, nyugemakeun paménta Palanggan, paningkatan kontinyu perusahaan, sareng kabijakan kualitas nyiptakeun kauntungan anu langkung saé, sareng palaksanaan filsafat bisnis" Ninggalkeun paduli pikeun karyawan sareng masihan manpaat pikeun palanggan ". ka hareupna, perusahaan bakal teras ngaléngkah dina jalan diversifikasi produk sareng ngarasionalisasi tata ranté industri, sareng narékahan pikeun laun ngembangkeun janten perusahaan produksi poliéster pololék (PPG) sareng polimér polimér (POP) dina industri , Ngadamel mérek terkenal di dunya.