Taros Kami

Alamat

Alamat Pabrik (HQ): 289 Gaogao Road, Gaoqing County, Zibo City, Shandong Province, Cina

E-mail

Telepon

+86 0533-6784777 +86 18615107588

Jam

Senén-Jumaah: 9 énjing ka 6 sonten Saptu, Minggu: Ditutup

2466324

SHANDONG LONGHUA NEW MATERIAL CO., LTD. QCabang INGDAO

Alamat: Lantai 50, Blok A Gedong Sumber Daya Cina, No 6 Shandong Road, Qingdao City, PR Cina

SHANDONG LONGHUA NEW MATERIAL CO., LTD. CABANG SHANGHAI

Alamat: B-2309 yén1168 Century Avenue, Pudong District, Shanghai, china.

Tulis pesen anjeun didieu teras kirimkeun ka kami