Ngeunaan
Panjang Hua

SHANDONG LONGHUA NEW MATERIAL CO., LTD. didirikan dina Maret 2011 sareng tempatna di No. 289, Jalan Weigao, Zona Pangwangunan Ékonomi Gaoqing, Kota Zibo, Propinsi Shandong, kalayan lokasi geografis anu langkung saé sareng transportasi anu merenah ...

  • 163090679

Aplikasi

produk diulas

Kami parantos ngalaksanakeun proyek.

Pariksa proyék kami.

Balai Berita

  • Longhua miluan Pameran Polyurethane Cina ka-18

    28-30 Juli Pameran Internasional 18 Cina ngeunaan Poliurétana (PU Cina 2021 / UTECH Asia) dina Paméran Nasional sareng Pusat Konvénsi (Shanghai), janten hasil anu suksés. PU Cina / UTECH Asia nawiskeun spesialis bahan poliuretan kasempetan sampurna pikeun ...

  • Bor rencana darurat komprehensif pikeun kacilakaan kimia bahaya

    Latihan darurat kacilakaan komprehensif diayakeun di daérah bahaya utama tegalan tank. Bor raket ngiringan ngempur anu saleresna, fokus kana simulasi kabocoran bahan, karacunan tanaga sareng kebakaran di kebon tank caket salami momotan sareng bongkar treuk ...

  • Sistem poin dilaksanakeun di cabang Qingdao

    Produksi integral mangrupikeun padika manajemén anu épéktip pikeun perusahaan, supados karyawan anu mayar teu sangsara karugian, sareng sacara lengkep ngarangsang sumanget para padamel. Hasil anu saé parantos kahontal ti saprak ...

Advanteges kami

  • Quality First

    Kualitas Mimiti

  • Customer First

    Palanggan Kahiji

  • Environmentally

    Lingkungan

  • Health Lasts

    Kaséhatan tahan