Poli poliérol LEP-330N

Pedaran pondok:

Manual Produk

LEP-330N mangrupikeun low-VOC, aktivasi tinggi, beurat molekul poliéster poléter beurat kalayan fungsina 3, beurat molekul 5000, bébas tina BHT. Produkna henteu bau sareng eusi trialdehyde henteu dideteksi. Éta tiasa seueur dianggo dina busa ketahanan anu luhur, nyetak, kulit napel diri, KASUS sareng bidang sanésna.

Pasipatan Khas

OHV (mgKOH / g) : 33.5-36.5 Cai (wt%) : ≤0.05
Viskositas (mPa • s , 25 ℃) : 750-950 PH : 5.0-7.0
Nilai Asam (mgKOH / g) : ≤0.05 Warna APHA : ≤30
K + (mg / Kg) : ≤3


Detil Produk

FAQ

Tanda Produk

Pidéo

Kauntungan

Distribusi beurat molekular pekat.
Unsaturation low
Low VOC, eusi trialdehyde teu dideteksi
Nilai warna handap
Kandungan Uap aya dina 200PPM
Teu bau-bau

Aplikasi

Poliér poliét mangrupikeun komponén konci anu dianggo dina produksi poliuretan.
Poliés Poliér didamel ku ngaréaksikeun oksida organik sareng inatiotor.
Poléol ngandung gugus hidroksil réaktif (OH) anu diréaksikeun sareng gugus isokyanat (NCO) dina isokyanat janten poliuretan.

poliuretan tiasa dibagi kana busa lemes, busa kaku sareng aplikasi KAS numutkeun kinerja poli poléter.
Bahan PU kalayan performa anu bénten-bénten tiasa diala kalayan réaksi antawis inisiator anu béda sareng polimérisasi olefin.
Polyol biasana tiasa diklasifikasikeun:
Poliés Polét (PPG),
Polimérik Polyol (POP)
LEP-330N nawiskeun perséntase tinggi gugus hidroksil-akhir primér, masihan tingkat réaktivitas anu kawilang luhur kalayan isocyanat. Éta tiasa dianggo sareng diol, triol sareng polimér polimér sanés pikeun ngahontal modifikasi anu dipikahoyong pikeun pasipatan produk.
LEP-330N tiasa seueur dianggo dina busa ketahanan luhur, busa kapang. Kayaning nyetak luhur-katahanan pikeun korsi mobil; busa ketahanan luhur pikeun kasur sofa; ketahanan luhur, busa kapadetan tinggi sareng nyetak pikeun sol; Kulit PU pikeun setir mobil, panel instrumen, sofa, korsi jsb; KAS lapangan industri, salaku palapis polyurethane, sealants, adhesives, elastomer, jsb.

Pasar Utama

Asia: Cina, India, Pakistan, Asia Tenggara
Wétan tengah: Turki, Arab Saudi, UAE
Afrika: Mesir, Tunisia, Afrika Kidul, Nigeria
Amérika Kalér: Kanada, Amérika Serikat, Méksiko
Amérika Kidul: Brasil, Peru, Chili, Argentina

Ngepak

Flexibags; Kendang IBK 1000kgs; Kendang waja 210kgs; Tank ISO.
Simpen dina tempat anu garing sareng berventilasi. Jauhkeun tina sinar panonpoé langsung sareng jauh tina sumber panas sareng cai. Gendang kabuka kedah ditempelkeun langsung saatos ditarik-kaluar bahan na.
Waktu panyimpenan maksimum anu disarankeun nyaéta 12 bulan.

Kiriman & Pamayaran

Biasana barang tiasa dihasilkeun siap dina waktos 10-20 dinten teras dikirimkeun ti palabuhan Utama China ka port tujuan anu anjeun peryogikeun. Upami aya sarat khusus, kami resep ngabantosan.
T / T, L / C sadayana ngadukung.


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • 1. Kumaha carana abdi tiasa milih pololol anu pas pikeun produk kuring?
    A: Anjeun tiasa ngarujuk TDS, perkenalan aplikasi produk tina poliol kami. Anjeun ogé tiasa ngahubungan kami pikeun pangrojong téknis, kami bakal ngabantosan anjeun pikeun nyocogkeun poliol pastina anu cocog sareng kabutuhan anjeun.

    2. Dupi abdi kéngingkeun conto pikeun tés?
    A: Kami bungah nawiskeun sampel pikeun tés palanggan. Punten taroskeun ka kami pikeun conto poléol anu dipikaresep ku anjeun.

    3. Sabaraha lami waktos pamimpinna?
    A: Kapasitas pabrik ngarah pikeun produk pololol di Cina ngaktipkeun kami pangiriman produk dina cara anu paling gancang sareng stabil.

    4. Dupi urang milih pak?
    A: Kami nawiskeun cara ngarangkep fléksibel sareng sababaraha pikeun nyumponan sarat anu béda pikeun konsumén.

  • Tulis pesen anjeun didieu teras kirimkeun ka kami