Polimér Poléol LPOP-2013

Pedaran pondok:

Manual Produk

LPOP-2013 mangrupikeun polimér polimér anu teu aktip dirobah ku polimér styrene-acrylonitrile (SAN) kalayan eusi padet sakitar 13% beuratna. Éta tiasa dianggo pikeun produksi busa slabstock.
LPOP-2013 mangrupikeun 13% kontén padet, warna bodas murni sareng polimér viskositas polimér rendah, éta seueur dianggo dina pembuahan busa anu fleksibel sareng industri kasur.

Pasipatan Khas

Penampilan: Cairan Kental Bodas Bima
OHV (mgKOH / g) : 39-43
Viskositas (mPa • s , 25 ℃) : 900-1300
Cai (wt%) : ≤0.08
Eusi Padet (%): 12-15


Detil Produk

FAQ

Tanda Produk

Kauntungan

VOC handap
Bodas Murni

Aplikasi

LPOP-2013, eusi padet anu handap dicangkok polétét tiasa ningkatkeun beban-bantosan sareng kapasitas karasa, ningkatkeun kakuatan komprési produk busa.
Polimér polimér diwangun ku poli poléter, acrylonitrile, styrene, jsb, sareng cocog pikeun nyiapkeun busa poliuretan fléksibel. Ieu seueur dianggo dina busa, kasur, jati, industri bantal, panel anu nyerep sora, lapisan karpét handap, saringan, bahan bungkus, jst.

Ngepak

Flexibags; Kendang IBK 1000kgs; Kendang waja 210kgs; Tank ISO.


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • 1. Kumaha carana abdi tiasa milih pololol anu pas pikeun produk kuring?
    A: Anjeun tiasa ngarujuk TDS, perkenalan aplikasi produk tina poliol kami. Anjeun ogé tiasa ngahubungan kami pikeun pangrojong téknis, kami bakal ngabantosan anjeun pikeun nyocogkeun poliol pastina anu cocog sareng kabutuhan anjeun.

    2. Dupi abdi kéngingkeun conto pikeun tés?
    A: Kami bungah nawiskeun sampel pikeun tés palanggan. Punten taroskeun ka kami pikeun conto poléol anu dipikaresep ku anjeun.

    3. Sabaraha lami waktos pamimpinna?
    A: Kapasitas pabrik ngarah pikeun produk pololol di Cina ngaktipkeun kami pangiriman produk dina cara anu paling gancang sareng stabil.

    4. Dupi urang milih pak?
    A: Kami nawiskeun cara ngarangkep fléksibel sareng sababaraha pikeun nyumponan sarat anu béda pikeun konsumén.

  • Tulis pesen anjeun didieu teras kirimkeun ka kami