Polimér Poléol LPOP-2015

Pedaran pondok:

Manual Produk

LPOP-2015 mangrupikeun poliés polipér anu teu aktif dirobih ku polimér styrene-acrylonitrile (SAN) kalayan eusi padet sakitar 15% beuratna. Éta tiasa dianggo pikeun produksi busa saham.

Pasipatan Khas

OHV (mgKOH / g) : 45.0-49.0
Viskositas (mPa • s , 25 ℃) : 800-1500
Uap: ≤0.05
PH : 5.0-7.0
Eusi Padet: 14.0-16.0


Detil Produk

FAQ

Tanda Produk

Aplikasi

LPOP-2015 nyaéta polimér polimér, kalayan 15% eusi padet, éta tiasa dianggo sasarengan sareng poli poliér pikeun ngahasilkeun busa stok, busa kasur, sareng busa poliuretan sanés. Polimér polimér ieu tiasa nambihan karasa sareng stabilitas alamiah, sipat bantalan beban. Éta ogé tiasa nawiskeun produk kalayan ciri breathability anu saé, sareng tingkat kakuatan, daya tahan anu luhur.

Ngepak

Flexibags; Kendang IBK 1000kgs; Kendang waja 210kgs; Tank ISO.


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • 1. Kumaha carana abdi tiasa milih pololol anu pas pikeun produk kuring?
    A: Anjeun tiasa ngarujuk TDS, perkenalan aplikasi produk tina poliol kami. Anjeun ogé tiasa ngahubungan kami pikeun pangrojong téknis, kami bakal ngabantosan anjeun pikeun nyocogkeun poliol pastina anu cocog sareng kabutuhan anjeun.

    2. Dupi abdi kéngingkeun conto pikeun tés?
    A: Kami bungah nawiskeun sampel pikeun tés palanggan. Punten taroskeun ka kami pikeun conto poléol anu dipikaresep ku anjeun.

    3. Sabaraha lami waktos pamimpinna?
    A: Kapasitas pabrik ngarah pikeun produk pololol di Cina ngaktipkeun kami pangiriman produk dina cara anu paling gancang sareng stabil.

    4. Dupi urang milih pak?
    A: Kami nawiskeun cara ngarangkep fléksibel sareng sababaraha pikeun nyumponan sarat anu béda pikeun konsumén.

    Tulis pesen anjeun didieu teras kirimkeun ka kami