Polimér Poléol LPOP-2025

Pedaran pondok:

Manual Produk

LPOP-2025 mangrupikeun jenis polimér polimér sareng eusi padet sakitar 24.0-27.0. Mangrupikeun bahan baku anu seueur dianggo pikeun produksi busa lemes, busa flexi.

Pasipatan Khas

Penampilan: Cairan Kental Bodas Bima
OHV (mgKOH / g) : 35.0-39.0
Viskositas (mPa • s , 25 ℃) : 1100-1800
Uap% ku wt.umum≤0.08
PH : 5.0-7.0
Eusi Padet: 24.0% -27.0%


Detil Produk

FAQ

Tanda Produk

Jenis Produk

Pololék
Polimer polimér
Polimér Kandungan Polimér Rendah
Nyolok poléol poliétér

Kauntungan

Distribusi beurat molekular pekat. Cairan kentel bodas bodas.
Unsaturation low
Low VOC, eusi trialdehyde teu dideteksi. Nilai warna handap. Teu karasa anu cocog, tiasa dianggo pikeun ningkatkeun kateguhan busa. Kandungan Uap kirang tina 0,08
Teu bau-bau
Viskositas anu cocog 1100-1800
Longhua gaduh langkung ti 10 taun pangalaman salaku pabrikan dina ngahasilkeun poliolik sareng diapresiasi pisan ku palanggan sadunya;
Kami gaduh kamampuan panilitian sareng pamekaran anu kuat pikeun syarat khusus pikeun klien
Nyocogkeun sareng poli poli poléhua longhua kalayan beurat molekul anu bénten, LPOP-2025 tiasa ngadamel busa ku sababaraha fitur pikeun nyumponan kabutuhan konsumén
Sertipikat Analisis disayogikeun pikeun unggal angkatan pikeun mastikeun kualitas unggul LPOP-2025

Aplikasi

LPOP-2025 cocog pikeun persiapan busa poliuretan fléksibel, anu tiasa ningkatkeun kakuatan komprési produk sareng ogé tiasa ningkatkeun karasa busa dina produksi busa papan sareng busa mémori. Éta bahan baku kimia diperyogikeun dina produksi bantal jati, kasur, panel nyerep sora, lapisan karpét handap, saringan, bahan bungkus, sareng sajabana Éta ogé tiasa dianggo dina campuran TDI, TDI / polimér MDI atanapi sadaya komposisi MDI polimér.

Pasar Utama

Asia: Cina, Korea, Asia Tenggara
Wétan tengah: Turki, Arab Saudi, UAE
Afrika: Mesir, Tunisia, Afrika Kidul, Nigeria
Oséania: Australia, Selandia Baru
Amérika: Mexico, Brazil, Peru, Argentina, Panama

Ngepak

Flexibags; Kendang IBK 1000kgs; Kendang waja 210kgs; Tank ISO.

PENGIRIMAN & PEMBAYARAN

Biasana barang tiasa dihasilkeun siap dina waktos 7-10 dinten teras dikirimkeun ti palabuhan utama Cina ka palabuhan anu anjeun pikahoyong. Upami aya sarat khusus, kami resep ngabantosan.
T / T, L / C, D / P sareng CAD sadayana ngadukung


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • 1. Kumaha carana abdi tiasa milih pololol anu pas pikeun produk kuring?
    A: Anjeun tiasa ngarujuk TDS, perkenalan aplikasi produk tina poliol kami. Anjeun ogé tiasa ngahubungan kami pikeun pangrojong téknis, kami bakal ngabantosan anjeun pikeun nyocogkeun poliol pastina anu cocog sareng kabutuhan anjeun.

    2. Dupi abdi kéngingkeun conto pikeun tés?
    A: Kami bungah nawiskeun sampel pikeun tés palanggan. Punten taroskeun ka kami pikeun conto poléol anu dipikaresep ku anjeun.

    3. Sabaraha lami waktos pamimpinna?
    A: Kapasitas pabrik ngarah pikeun produk pololol di Cina ngaktipkeun kami pangiriman produk dina cara anu paling gancang sareng stabil.

    4. Dupi urang milih pak?
    A: Kami nawiskeun cara ngarangkep fléksibel sareng sababaraha pikeun nyumponan sarat anu béda pikeun konsumén.

  • Tulis pesen anjeun didieu teras kirimkeun ka kami