Polimér Pololol LHS-100

Pedaran pondok:

Manual Produk

Polimér pololol LHS-100 ngagaduhan eusi padet 45% kimia polimér polimér konvensional. Éta dihasilkeun tina poliés polétér aktif tinggi, styrene, acrylonitrile jsb.
LHS-100 kalayan sipat stabil, gampang dioperasikeun, adaptasi sareng formulasi anu béda.
LHS-100 mangrupikeun produk viskositas anu rendah, henteu janten kentel saatos nambihan cai sareng aduk.

Pasipatan Khas

Ithem

Unit

LHS-100

Eusi padet

-

43-47

rupana

-

cair

Nilai hidroksil

MgKOH / g

28-32

 Nilai asam

MgKOH / g

<1.0

Viskositas

mpa · S (25 ℃)

3000-4000

Voc

Bau sedeng

low voc


Detil Produk

FAQ

Tanda Produk

Pidéo

Kauntungan

1. Nilai setélan kontén padet nyaéta (50 ± 2)%, sareng produk busa gaduh kinerja tarik sareng nyaring anu hadé dina premis anu duanana teu karasa; produk busa henteu rusak sareng robih warna saatos dipanaskeun dina 220 ℃ salami 1 mnt.
2. produk stabil sareng ngagaduhan operabilitas anu saé, anu tiasa ngirangan jumlah minyak silikon anu ditambihkeun dina formula
3. Produk ngagaduhan viskositas rendah sareng henteu janten kentel dina hubungan cai. Produk busa ngagaduhan pori-pori anu rapih sareng seragam, gradién kapadetan handap di luhur sareng handapeun, sareng kulit handapeun ipis.
4. Warna produk busa bodas pisan, sareng nalika ngawelah warna ditambihan, kasegaran bolu tiasa ditingkatkeun.
Produk 5.Fam gaduh VOC pisan low, anu minuhan sarat bau-low tina spons tinggi-tungtung.

Polimér kami produks dioperasikeun gampang sareng peryogi sakedik perobihan formulasi busa, anu mangrupa kauntungan pikeun produksi busa bolu skala badag; Viskositas produk na nyaéta lemah sareng don't janten kentel saatos nambihan cai na salilana aduk, anu ngaktipkeun bahanna dicampur rata, sahingga prodoucts akhirsél bolu seragam sareng rapih, gradién kapadetan handap; Tanjeunna produk penampilan nyaéta bodas murni sareng VOC anu handap pisan, anu nyumponan pasaratan jati kelas luhur.

Aplikasi

Polimér poliolér LHS-100 dianggo sasarengan sareng poléol konvensional, sapertos LEP-5631D, LEP-335D pikeun ngahasilkeun busa fléksibel poliurétana, sapertos: busa lump, bolu, bantal, tempat diuk, kasur, parabot mébel, bahan baju, bahan sapatu, handapeun karpét, bahan bungkus sareng seueur aplikasi sanés.

Ngepak

Flexibags; Kendang IBK 1000kgs; Kendang waja 210kgs; Tank ISO.


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • 1. Kumaha carana abdi tiasa milih pololol anu pas pikeun produk kuring?
    A: Anjeun tiasa ngarujuk TDS, perkenalan aplikasi produk tina poliol kami. Anjeun ogé tiasa ngahubungan kami pikeun pangrojong téknis, kami bakal ngabantosan anjeun pikeun nyocogkeun poliol pastina anu cocog sareng kabutuhan anjeun.

    2. Dupi abdi kéngingkeun conto pikeun tés?
    A: Kami bungah nawiskeun sampel pikeun tés palanggan. Punten taroskeun ka kami pikeun conto poléol anu dipikaresep ku anjeun.

    3. Sabaraha lami waktos pamimpinna?
    A: Kapasitas pabrik ngarah pikeun produk pololol di Cina ngaktipkeun kami pangiriman produk dina cara anu paling gancang sareng stabil.

    4. Dupi urang milih pak?
    A: Kami nawiskeun cara ngarangkep fléksibel sareng sababaraha pikeun nyumponan sarat anu béda pikeun konsumén.

  • Tulis pesen anjeun didieu teras kirimkeun ka kami