Polimér Poléol LPOP-3628

Pedaran pondok:

Manual Produk

Polimér poléol mangrupikeun poliés kopolér graft dumasar kana Styrene sareng acrylonitrile. Éta dirarancang utamina pikeun pembuatan busa stok papan fléksibel pikeun ningkatkeun kamampuan bantalan beban.

LPOP 3628 khususna dirancang pikeun produksi busa tahan banting anu luhur. Éta tiasa dianggo dina campuran sareng poliés polérpol aktif tinggi pikeun produksi busa bantalan beban anu ditingkatkeun sareng luhur. Busa anu dihasilkeun kalayan campuran sapertos nunjukkeun sipat nambahan karasa.

Pasipatan Khas

OHV (mgKOH / g) : 25-29
Viskositas (mPa • s , 25 ℃) : ≤2600
Eusi Padet (wt%) : 22.0-26.0
Cai (wt%) : ≤0.08
Penampilan: emulsi bodas


Detil Produk

FAQ

Tanda Produk

Aplikasi

Produkna, ngagaduhan kagiatan réaksi anu saé, tiasa ngaréaksikeun jumlah isokyanat pikeun masihan produk urétana suntikan réaksi (RIM). Produk anu tiis sareng tahan banting anu tinggi didamel tina urethane RIM, sapertos bantalan mobil sareng sarana transportasi, setir, dash-board sareng gagang anu sanésna, sareng jati, ngagaduhan daya tahan anu hadé, komprési komprési sareng perasaan anu raoseun.

Ngepak

Flexibags; Kendang IBK 1000kgs; Kendang waja 210kgs; Tank ISO.
Simpen dina tempat anu garing sareng berventilasi. Jauhkeun tina sinar panonpoé langsung sareng jauh tina sumber panas sareng cai. Gendang kabuka kedah ditempelkeun langsung saatos ditarik-kaluar bahan na.
Waktu panyimpenan maksimum anu disarankeun nyaéta 12 bulan.


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • 1. Kumaha carana abdi tiasa milih pololol anu pas pikeun produk kuring?
    A: Anjeun tiasa ngarujuk TDS, perkenalan aplikasi produk tina poliol kami. Anjeun ogé tiasa ngahubungan kami pikeun pangrojong téknis, kami bakal ngabantosan anjeun pikeun nyocogkeun poliol pastina anu cocog sareng kabutuhan anjeun.

    2. Dupi abdi kéngingkeun conto pikeun tés?
    A: Kami bungah nawiskeun sampel pikeun tés palanggan. Punten taroskeun ka kami pikeun conto poléol anu dipikaresep ku anjeun.

    3. Sabaraha lami waktos pamimpinna?
    A: Kapasitas pabrik ngarah pikeun produk pololol di Cina ngaktipkeun kami pangiriman produk dina cara anu paling gancang sareng stabil.

    4. Dupi urang milih pak?
    A: Kami nawiskeun cara ngarangkep fléksibel sareng sababaraha pikeun nyumponan sarat anu béda pikeun konsumén.

  • Tulis pesen anjeun didieu teras kirimkeun ka kami