Bor rencana darurat komprehensif pikeun kacilakaan kimia bahaya

Latihan darurat kacilakaan komprehensif diayakeun di daérah bahaya utama tegalan tank. Ngereket sacara caket nuturkeun tarung anu saleresna, pokus kana simulasi kabocoran bahan, karacunan tanaga sareng kebakaran di kebon tank caket nalika muatan sareng ngabongkar truk di tegalan tank. Lokakarya gawé umum geuwat ngagagas réspon darurat. Sutradara lokakarya Zhang Libo maréntahkeun gancangna tim penyelamat darurat, tim évakuasi, tim monitoring lingkungan, tim dekontaminasi, tim peringatan, tim pemadam kebakaran, sareng tim penyelamat médis pikeun koordinasi padamelan réspon darurat sareng ngalaksanakeun anu munggaran. Nyalametkeun darurat.

657dc5af-c839-4f32-ad22-f33ab087ae73
38d688c0-287b-4e08-9e56-f9eb523a326d

Salami latihan, masing-masing tim ngalaksanakeun kalayan teratur sareng gancang sesuai sareng sarat, tanggung jawab, sareng prosedur latihan nyalametkeun. Pimpinan sacara ati-ati maréntahkeun sareng ngirim sacara rasional, sareng sadaya pamilon dina latihan sapinuhna kerjasama sareng dieksekusi dina tempatna, minuhan indikator bor darurat anu diarepkeun. Latihan ieu henteu ngan sacara efektif ningkatkeun kamampuan perusahaan pikeun ngaréspon kaayaan darurat dina nyandak kaputusan, paréntah, organisasi sareng koordinasi, nguatkeun kasadaran résiko sareng kasadaran perlindungan seuneu tina kader sareng padamelan salaku tanggepan kaayaan darurat, tapi ogé ningkat deui kaayaan darurat di tempat kagancangan réspon, kamampuan nanganan sareng tingkat tempur saleresna, Diteundeun pondasi anu padet pikeun aktip ngalakukeun produksi aman sareng nyiptakeun perusahaan anu sacara intrinsik aman.

0eb8b6c7-d9f6-4d18-888e-35ba82028ceb
2edf06b4-4643-4baf-9be4-cc2b3e61e881

Pos waktos: Jun-18-2021