Sistem poin dilaksanakeun di cabang Qingdao

a84da8ec-b84a-45d4-bf24-13fea8f59be3

Produksi integral mangrupikeun padika manajemén anu épéktip pikeun perusahaan, supados karyawan anu mayar teu sangsara karugian, sareng sacara lengkep ngarangsang sumanget para padamel. Hasil anu saé parantos dihontal ti saprak dilaksanakeun di kantor pusat. Cabang Qingdao, salaku cabang anu nembé didirikeun taun ayeuna, parantos ngalaksanakeun manajemén sistem titik dina kalungguhan Mr. Zhang ti saprak operasi perusahaan, sareng ngahontal hasil anu saé.

Dina kaping 5 Agustus, rapat komérsial manajemén sistem poin Cabang Qingdao dilaksanakeun. Dina Juli, Wang Jingyi rengking kahiji dina skor, dituturkeun ku Liu Tingting dina perdagangan domestik, sareng Shen Xiuling dina tempat katilu dina perdagangan domestik. Pupuhu perusahaan, Mr. Han, masihan medali emas, pérak, sareng gangsa ka tilu kolega luhur di cabang Qingdao.

Mr Zhang ngumumkeun hadiah pikeun tilu kolega anu luhur. Présidén Qi kantor pusat nyebarkeun tikét lotre dumasar-poin ka kolega sanés anu nampi poin sareng ngenalkeun panggunaan tikét lotre. Mr Han sareng kolega Anjeun ti cabang Qingdao ngabagi rencana masa depan perusahaan, sareng ngadorong sadaya kolega pikeun aktip maénkeun kakuatan, nunjukkeun bakat dina platform Longhua, kerja keras, sareng ngahontal prestasi anu langkung ageung.

Sistem poin dilaksanakeun di cabang Qingdao. Kalayan perawatan sareng bantosan para pamimpin perusahaan, karyawan cabang Qingdao pasti bakalan bakti kana damel kahareup sareng ngupayakeun pangwangunan perusahaan ku pandangan mental anu langkung saé sareng sumanget anu langkung ageung!


Pos waktos: Jun-18-2021